0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SOČI KAZNIO PARTIZANOVU NESPRETNOST, CRNO-BELI PONOVO IZJEDNAČILI: Očekuju nas produžeci u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.21 u 22:58

Gledaćemo dodatnih 30 minuta.

Fudbaleri Partizana i Sočija su odigrali nerešeno (2:2) u prvih 90 minuta. Rezultat u Rusiji je bio 1:1, pa će se sa ukupnim rezultatom od 3:3 igrati produžeci.

Prednost gostima doneo je Terehov u 33. minutu. Barać je sjajno centrirao, lopta je došla do jednog fudbalera Sočija, on ju je sjajno prosledio do Terehova koji je savladao Popovića.

 

Pogodak za izjednačenje postigao je Miloš Jojić u 55. minutu, nakon odlične akcije domaćih. Lazar Marković je probio po desnoj strani, ušao je u kazneni prostor i dodao do Holendera koji je nije baš najbolje zahvatio. Potom se nakon intervencije golmana Sočija ona odbila, došla je do Jojića koji je odlično šutirao za 1:1.

Kada je delovalo da se Partizan probudio, stigao je novi pogodak gostiju. Ostavili su defanzivci crno-belih mnogo prostora na levoj strani, što je bilo dovoljno Sočiju da dođe do vođstva. Ponovo je strelac bio Terehov, ovog puta u 76. minutu.

Nakon pogotka gostiju, Partizan je krenuo u napad. Uz odličnu podršku sa tribina, stigao je i gol za izjednačenje u 90. minutu. Strelac je bio Šćekić, na asistenciju Terzića koji je ušao 6 minuta ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter