1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram/smajli_9

SMAILAGIĆ SE PRIKLJUČIO ČETI ŽELJKA OBRADOVIĆA: Mislim da mi je ovo najbolji korak u karijeri, oduševljen sam! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.21 u 20:18

Počeo je sa treninzima.

Srpski košarkaš Alen Smailagić, danas se priključio treninzima Partizana. On je nakon završetka saradnje sa Golden Stejtom stigao u Beeograd, a već nakon prvog treninga istakao je da je oduševljen načinom rada, kao i trenerom.

Oduševljen sam načinom rada, trenerom, njegovim znanjem i stvarno sam spreman da naučim od svih. Gledam, radim i spreman sam za sezonu, počeo je Smailagić.

Na pitanje novinara klupske televizije KK Partizan da li je rad sa Željkom Obradovićem najbolja alternativa za NBA ligu, mladi košarkaš je istakao da je ovo njegov najbolji korak u karijeri.

– Ja čak mislim da mi je to najbolji korak u karijeri, što sam došao da radim sa trenerom takvog iskustva, koji može da me nauči svačemu novom što ću da primenim u nastavku moje karijere, zaključio je Alen Smailagić.

Zeljko Obradovic (L) and Ostoja Mijailovic President
KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach
Beograd, 28.06.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crno-beli sa pripremama zvanično startuju narednog ponedeljka kada ih očekuje put na Zlatibor. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je na samom startu ovih uvodnih treninga istakao da će se do tog 15. avgusta ozvaničiti još neka pojačanja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter