0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PARTIZAN DOMINANTIJI, SOČI POVEO: Natho propustio šansu za vođstvo, kazna stigla na drugoj strani! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.21 u 21:47

Crno-beli su bili konkretniji.

Fudbaleri Partizana trenutno igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sočija. Susret u Rusiji završen je bez pobednika (1:1), a nakon prvih 45 minuta u Humskoj, gosti vode sa 1:0.

FOTO: STARSPORT

Izabranici Aleksandra Stanojevića su od samog starta meča kontrolisali ritam, činilo se da je sve u njihovim rukama, ali su ih gosti iznenadili u 33. minutu. Partizan je propustio nekoliko šansi ranije, Natho je imao slobodan udarac, dobro je šutirao ali je golman gostiju sjajno odbranio.

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija)
Novi Sad, 12.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Samo nekoliko minuta nakon toga, stigla je kazna na drugoj strani. Lopta je došla do Baraća koji je dobro centrirao. Pas je sjajno primio jedan fudbaler Sočija, prosledivši je do Terehova koji je postigao gol za prednost gostiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter