3
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

PA DA LI JE MOGUĆE: UEFA zbog tetovaže četnika suspenduje igrača!?

Objavljeno: 12.08.21 u 09:41

Ovo bi mogao da bude veliki problem!

Naime, Ognjen Vranješ fudbaler AEK-a na sebi ima istetoviran lik vojvodine Momčila Đujića.. To je ovih dana izazvalo veliku ‘pompu’, a čak je morala da reaguje i međunarodna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu.. Navodno, oni su poslali ovaj slučaj UEFA-i, kako bi se preduzeli naredni koraci. Kako dalje navode, iskusni fudbaler se ‘igrao sa fašističkim motivima’.

Ognjen je već ranije odstranjen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, zbog već pomenutih tetovaža. Trenutno nosi dres atinskog AEK-a, gde mu je trener srpski stručnjak Vladan Milojević.

Biće veoma bizarno ukoliko Ognjen zbog tetovaže zaradi suspenziju!

0
0

3 Komentara

  1. Znaju u svetu odlično ko je klao i bio sluga nacista, i izdajnik svoje domovine. Možete da lažete i falsifikujete istoriju u Srbiji, ali u svetu se to zna. U nacionalnoj arhivi u USA se čuva 18000 dokumenata zaplenjenih od nacista, a koji se tiču događanja u Jugoslaviji u ratu. A da ne govorimo i onsavezničkim misijama koji su bili prisutni na terenu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nacisticka Evropa,nista drugo.UEFA vec odavno nije sportska vec politicka organizacija i sav rad joj se svodi na sve oblike diskriminacije siromasniji drzava i vodjenja Nato politike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter