0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Danas hrabro uz Čukarički!

Objavljeno: 12.08.21 u 11:00

Revanši kvalifikacija za LE i ligu konferencija čine ponudu bogatom. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.00 FC Astana – KuPS

Kazahstanski fudbal napreduje iz godine u godinu, a Fincima je ovo negde najveći domet. Bar ovom klubu. U prošloj rundi eliminisali su Aris iz Soluna pobedom ovde i mi ne sumnjamo da će imati problema da pobede i KuPS.

Predlog: 1 (1,85)

18.00 HJK Helsinki – Neftci Baku

Još jedan Finski klub na našem tiketu ali ovaj put tipujemo na njih. Helsinki je pokazao zavidan napadački fudbal i sa pravom su favoriti u ovom duelu. Teško su prodali kožu Malmeu, dok je Azerbejdžanski klub ispao od Olimpijakosa sa oba poraza. Nakon kvalifikacija za LŠ evo ih ovde na putu za Ligu Evrope i jedni i drugi. Finci prolaze dalje je naše mišljenje.

Predlog: 1 (1,86)

18.45 Hammarby – Čukarički

Brđani su iznenadili sve pobedom u Beogradu i jedno su od najprijatnijih iznenađenja cele ove runde kvalifikacija. Sada treba još da završe posao, a mi ne sumnjamo u njih. Iako mogu i da izgube sa jedan razlike i prođu dalje, nadamo se da će odoleti i remizirati što bi bilo dobro i za koeficijent naše zemlje.

Predlog: X2 (1,85)

20.30 Larne – Ferreira

Bez obzira sa kakvim timom izađu Portugalci na teren pobediće ovde. Sve je rešeno već u prvom meču sa 4-0 u Portugalu, a Larn će sada imati najveću utakmicu u istoriji kluba na svom stadionu. Prava poslastica za njih i ogroman uspeh obzirom da su pre 4 godine igrali drugu ligu, a sada izbacili Danskog prvoligaša i evo ih ovde. Čista dvojka uz palac gore domaćinu.

Predlog: 2 (1,76)

KUPNA KVOTA 11,20 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 6292605

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter