1
Atletika

FOTO: Twitter screenshot/ Team Jamaica

NEVEROVATNA PRIČA IZ TOKIJA: Srpkinja je pozajmila novac za taksi atletičaru, a momak sa Jamajke je osvojio zlato i odužio se Tijani! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.21 u 15:10

Filmski scenario!

Hansl Parčment je novi olimpijski šampion u disciplini 110 metara sa preponama. Atletičar sa Jamajke je napravio fenomenalan rezultat, a Tijana Stojković je zaslužna za to!

Atletičar je ušao u pogrešan autobus i kasnio je na finalnu trku Olimpijskih igara. Volonterka iz Srbije, Tijana Stojković, pritrčala mu je u pomoć i ubrzo pozajmila novac za taksi kako bi na vreme stigao do stadiona.

Momak sa Jamajke je imao fenomalan nastup u odlučujućem momentu. Parčment je doneo zlato svojoj državi, a odmah je iskazao veliku zahvalnost našoj Tijani.

Hansl je na Tviteru podelio snimak u kome se zahvaljuje volonterki.

— Ovo zlato je zbog tebe, ti si mi pomogla – rekao joj je i vratio novac za taksi koji mu je dala.

Tijana je na poklon dobila zvaničnu majicu reprezentacija Jamajke.  Priča je obišla celu planetu, a reagovao je i premijer Jamajke. Endrju Holnes je pozvao Tijanu da poseti njihovu državu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter