6
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic , Mitar Mrkela i Svetozar Mijailovic uperliga Srbije, Super Liga, Rad - Crvena Zvezda Belgrade, Serbia on May 5, 2021. 5.5.2021. Maj 5. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEKO MORA DA ODGOVARA: Mitar Mrkela napušta Marakanu!?

Objavljeno: 12.08.21 u 11:30

Ima istine ili ipak nema?!

Poraz Crvene zveze od Šerifa iznenadio je apsolutno sve.. Lavina negativnih komentara od strane navijača i traženje krivaca od strane istih, jer su potpuno razočarani nastupom svojih ‘ljubimaca’ u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Mitar Mrkela
Fudbal-FK Crvena Zvezda Pripreme za Season 2021/2022
Crvena Zvezda v GAK
Austrija, 28.06.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Pojavila se informacija da će se ‘kola slomiti’ na Mitru Mrkeli, koji je ‘targetiran’ kao glavni krivac, usled loše selektiranih pojačanja u prethodnom periodu. Ipak, kako prenosi „B92“, to se neće desiti.. Mrkela ostaje na svom položaju i dalje, a većih promena neće biti. Ostanak trenera Dejana Stankovića se ni jednog trenutka nije dovodio u pitanje.

Crvenu zvezdu očekuje plej-of za ulazak u Ligu Evrope, gde će se sastati sa ekipom Kluža, koja je ispala od Jang Bojsa.

0
0

6 Komentara

  1. Koristili su tvoji od osnivanja sve“privilegije“ bivše i sadašnje države. Komunjare ste bili i ostali, a to znači paraziti društva, otimači državne i društvene imovine(stadion, bazen), baštinite još uvek jugoslavenstvo, u poslednje vreme srbujete, a kad vas čovek razotkrije vidi ko ste i šta ste
    Nije vama lako, ali prve ptičice koje procvrkuću, redovno se unerede!!!! Var vam je postao opsesija, a golove i pored vara postižete iz ofsajda. Ne trčite pred rudu, dobićete po njokalici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedini ste bili protiv VAR-a u našoj ligi. Sada vam je nedostatak istog došao glave. Nije lako kada neko treći odluči meč. Nije mi drago iako sam Partizanovac, ali ovakvih i sličnih situacija je bilo previše u vašu korist zadnjih godina. Istina, bilo je i u našu korist, ali je broj takvih situacija neuporediv u vašu korist.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mir, mir, mir, niko nije kriv…….
    Krivi su oni koji vole Zvezdu, a ovi koji lapaju od Zvezde, nisu. Ja sam selektirao ekipu, ja sam trener bez osnovog znanja o struci, ja sam predsednik sa 5 mobilnih telefona, ja sam igrač koji ne može da trči 15 minuta. Ne, ja sam navijač koji 70 godina plaćam ulaznice i navijam , ne za trenera, ne za predsednika, već za grb i crveno bele boje!!! Zaklanjati se posle evidentnog nerada svih u klubu, kao i igrača, nije korektno prema pravim navijačima i to je još jedan dokaz da se ide u sunovrat. Opametite se, dok ne bude kasno!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Bilo bi bolje da pocne Zvezda igrati u formaciji 4-4-2 jer postic rezultate u formaciji koju igra sa igracima koje ima je nemoguce.Dejane 4-4-2 i smanji dozivljaj Murinjo je davno procitan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter