0
ATP

Davis Cup 2014 play off India v Serbia Dusan Lajovic v Somdev Devvarmann Bangalore, 14.09.2014. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

LAJOVIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Neće biti lako u narednoj rundi, ali boriću se za svaki poen’

Objavljeno: 12.08.21 u 12:54

Dušan je napravio iznanđenje u Torontu!

Srpski teniser Dušan Lajović je u drugom kolu ATP turnira u Torontu savladao Feliksa Ože-Aljasima sa 2:0 u setovima. Popularni ‘Duci’ je igrao sjajan tenis i uspeo je da naigra favorizovanog igrača iz Kanade.

-Drago mi je što sam uspeo da se dobro snađem i da kontrolišem igru kada god bismo ušli u razmenu. Kada pogodi prvi servis, to je onda precizno i brzo, i teško je igrati, ali našao sam način da ga stavim u nezgodnu situaciju. Bilo je nekih problema u drugom setu, ali sam na 4:3 zadržao svoj servis i uspeo da pobedim.Znao sam da, kad promaši prvi servis, moram da ga teram na što više udaraca, pogotovo s forhend strane. Servirao sam mnogo bolje nego u duelu s Rusuvouorijem, zadovoljan sam kako sam odigrao. Dovoljno je da jedan poen ne ode kako treba i da se sve okrene. Imao sam i malo sreće, kada je njegov ritern na 0-30 u gemu na 4:3 završio malo u autu – istakao je Srbin.

Dušan će u narednoj rundi igrati protiv Kaspera Ruda. Norvežanin je trenutno 12. igrač na ATP listi.

-Ima mnogo pobeda, ne zna za poraz u prethodnih mesec dana. Neće biti lako, ali pokušaću da se borim za svaki poen, kao i uvek. Na šljaci je mnogo bolji igrač, ali sada ima mnogo samopouzdanja – zaključio je Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter