1
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Virgil Van Dijk (L) of Liverpool competes for the ball against Vujadin Savic (R) of Crvena Zvezda during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KLOP NAJAVIO NAJVEĆE POJAČANJE LIVERPULA OVOG LETA: Iz povrede se vratio jedan od najboljih defanzivaca na svetu!

Objavljeno: 12.08.21 u 17:30

Defanzivci Liverpula, Virdžil van Dajk i Džo Gomez spremni su za početak nove sezone u Premijer ligi.

Dobru vest za navijače Liverpula saopštio je menadžer Jirgen Klop, koji na ovaj dvojac nije mogao da računa tokom ogromnog dela prošle sezone.

Oba defanzivca su imali određenu minutažu na pripremnim mečevima, tako da će biti spremni za premijerno gostovanje u Premijer ligi ekipi Noriča.

„Mislim da su spremni, barem tako izgleda. Ali u ovakvim situacijama je tako da nikad ne bi trebalo da žurimo sa povratkom. Donećemo odluku ko će početi meč, ko će ući kasnije i slično, ako mislim da su spremni za 90 minuta, onda su spremni za to„, rekao je Klop.

Nemački stručnjak je jasan po pitanju toga šta želi.

„Ako bih razmišljao tako da počnu meč i da ih onda izvedem ranije, onda to ne bi imalo smisla. Pozicije centralnih defanzivaca nisu takve da želite da ih menjate tokom utakmice. Videćemo. Obojica izgledaju dobro, sledi još jedan intenzivan trening. Videćemo još kakva će biti odluka“, dodao je Klop.

Van Dajk nije igrao od oktobra prošle godine i povrede posle duela sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom.

Gomez se povredio mesec dana kasnije dok je bio u timu reprezentacije Engleske.

0
0

1 Komentara

  1. a kada je najavio to pojacanje,gde ste vi to culi i gde ste prokomentarisali da procitam koje e to pojacanje?Napisali ste samo za van dajka i gomeza da se vratili.Ne razumem sta lupetate vise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter