1
Evrokupovi

head coach Milos Milojevic Cukaricki - Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GOLEADA U STOKHOLMU: Neiskustvo presudilo Čukaričkom!

Objavljeno: 12.08.21 u 20:39

Beograđani razočaravajućim nastupim završili borbu za plej-of.

Čukarički je imao lepu predost od dva gola, ali nisu uspeli da je sačuvaju i obezbede sebi istorijski plasman u plej-of za grupnu fazu Lige konferencija.

Hamarbi je imao samo jedan izbor, a to je da napada i sustigne prednost. To im je pošlo za rukom već u 12. minutu kada je gol postigao Jeahze na asistenciju Amoa. Domaćini su nastavli da napadaju i nedugo zatim, u 26. minutu, došli su do izjednačenja u ukupnom rezultatu golom Selmanija, a asistent je bio igrač koji je najviše pravio problema srpskom timu u prvoj utakmici-Ludvingson. Kao so na ranu, pred kraj poluvremena Hamarbi stiže u predost od 3:0, gol je postigao Paulsen, asistirao mu je Fenger.

Jasan cilj je bio pred Čukaričkim, oporaviti se od katastrofe iz prvog poluvremena i zaigrati onako kako znaju u drugom. Taktika je urodila plodom u 64. minuti kada je Roganović asistirao Ndajeu koji je smanjio rezultat i vratio Čukarički u meč. Međutim izuzetno loša odbrana Brđana na ovoj utakmici opet je popustila i Hamarbi je ponovo došao do rezultata koji im obezbeđuje prolaz u plej-of. Čukarički je i dalje bio u igri, jedan gol bi obezbedio produžetke, ali onda Selmani ruši sve snove u 72. minuti.

Konačnim rezultatom 5:1, a ukupnim 6:4, Šveđani su sebi obezbedili borbu za grupnu fazu Lige konferencije, a naredni protivnik će biti pobednik iz meča Ujpešt-Bazel.

0
0

1 Komentara

  1. A što,oni su jao iskusniji ??? Aj nelupaj te .seljački mentalitet,seljački trener,selhačka igra,za vašarske cirkusanine.i rezultat je 5:1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter