0
Evrokupovi

Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRO PRVO POLUVREME, A ONDA DEBAKL: Šest golova u mreži Vojvodine, LASK ide u plej-of!

Objavljeno: 12.08.21 u 23:18

Pokazali su klasu.

Fudbaleri Vojvodine su poraženi od LASK-a rezultatom 6:1. Iako su izabranici Slavoljuba Đorđevića poveli pogotkom Kabića, nije bilo snage ni za šta više.

Uroš Kabić se sjajno snašao u 13. minutu nakon nespretne reakcije domaćih fudbalera. Lopta se ušetala u šesnaesterac gostiju nakon što je dva fudbalera Vojvodine nisu zahvatila, dok se sedamnaestogodišnji igrač gostiju našao na pravom mestu i tako doneo prednost svojoj ekipi.

Izjednačenje je stiglo u 34. minutu kada je Karamoko bio precizan sa bele tačke. Isti fudbaler, upisao se i na startu drugog poluvremena u 53. minutu. Samo 3 minuta kasnije LASK je stigao do 3:1 golom Gogingera.

Usledile su dve promene u redovima Vojvodine, ali to nije donelo mnogo toga. Svoju prednost Austrijanci su uvećali u 67. minutu kada je Pocman postigao gol. Tačku na ovaj susret stavili su Balić u 80. i Šmidt u 87. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter