0
Košarka

FOTO: Instagram/Printscreen

VELIKA ŽURKA U SLOVENIJI: Dončić potpisao ugovor karijere, pa napravio veliko slavlje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.21 u 16:53

Severina je nastupala u restoranu u Ljubljani!

Istaknuti reprezentativac Slovenije i jedan od najboljih košarkaša na planeti, potpisao je novi ugovor vredan 207 miliona evra, sa ekipom Dalas Maveriksa.

Luka Dončić se nakon Olimpijskih igrara u Tokiju vratio u Ljubljanu. Ekspedicija iz Dalasa je stigla u glavni grad Slovenije, kako bi sjajnom košarkašu olakšala posao oko potpisivanja ugovora.

Nekadašnji as Real Madrida je odlučio da napravi veliko slavlje. U jednom restoranu u Ljubljani se okupio veliki broj poznatih zvanica.

Dončić je ugostio delagaciju Maveriksa, kolege iz reprezentacije, a među zvanicama se našao i Boban Marjanović. Menadžer Miško Ražnatović je potvrdio da je iskusni centar takođe produžio saradnju sa ekipom iz NBA lige.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Luka je na slavlje pozvao i jednu od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Severina je zabavljala goste i na video klipovima se može videti da je u Ljubljani vladala fenomenalna atmosfera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter