4
Fudbal

Zvezdan Terzic Superliga Srbije Super Liga Rad - Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TERZIĆ SE OGLASIO NAKON ELIMINACIJE: „Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo“!

Objavljeno: 11.08.21 u 13:56

Crvena zvezda je poražena od Šerifa i time ispustila šansu da se kroz plej of plasira u Ligu šampiona.

Generalni direkrot kluba Zvezda Terzić dao je izjavu nakon poraza u trećem kolu kvalfikacija za Ligu šampiona od moldavskog Šerifa.

„Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Serifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas. Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć.
Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa Rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.
Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih“ istakao je Terzić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda će u plej ofu za plasman u Ligu Evrope igrati protiv rumunskog Kluža.

0
0

4 Komentara

  1. U diplomatiju, u Crnu Goru van domašaja interpola, najpre odsluži dug prema Vulinu i otadžbini, i vrati oteto,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter