0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Jeremy Chardy (FRA) v Dusan Lajovic Beograd, 26.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIN BOLJI OD NADALOVOG PULENA: Lajović u osmini finala Toronta – ako ovako bude igrao, neće imati problema!

Objavljeno: 11.08.21 u 19:13

Sjajna partija srpskog tenisera.

Dušan Lajović uspeo je da se plasira u osminu finala Mastersa u Torontu nakon što je savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alisima sa 7:5, 6:4. Zanimljivo je da Feliksa već duže vreme trenira Toni Nadal. Od samog početka meča, srpski teniser je krenuo maksimalno snažno i motivisano, i stavio do znanja devetom nosiocu na ovom turniru da će imati dosta problema.

Lajović je odigrao sjajan prvi set, u petom gemu je imao dve prilike da dođe do brejka, zatim u devetom još jednu, da bi četvrtu brejk loptu iskoristio i osvojio prvi set.

Tennis-ATP Belgrade Open 2021-
Andrej Martin (SVK) v Dusan Lajovic (SRB)
Belgrade, 27.05.2021.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

U istom ritmu je Duci nastavio da igra i u drugom setu, Feliks je pokušao da uspostavi kontrolu, čak je imao i dve brejk šanse, ali ih nije isrkoristo.

Naš teniser je uspeo protivniku da oduzme servis u trećem gemu i potom sigurnom igrom priveo meč kraju koji je trajao jedan sat i 38 minuta.

U osmini finala, preko puta Lajovića stajaće Norvežanin Kasper Rud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter