0
olimpijske igre

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI: Jedan od sedmorice veličanstvenih vaterpolista Srbije ipak neće u penziju posle OI – ‘Ne osećam se umornim!’

Objavljeno: 11.08.21 u 21:21

Samo dan po dolasku u Beograd, iskusni vaterpolista je saopštio lepe vesti…

Jučerašnji dan protekao je u znaku zlatnih olimpijaca koji su se vratili iz Tokija, a onda bili dočekani, prvo na aerodromu, pa čuvenom balkonu Starog dvora.

Vaterpolo turnir bio je poslednji za sedmoricu veličanstvenih, koji su najavili reprezetnativnu penziju, ali, deluje da neće baš svi završiti sa državnim timom.

Najbolji golman olimpijskog turnira Branislav Mitrović nije rekao svoju poslednju reč kada je nacionalna selekcija u pitanju. On je gostujući u Dnevniku RTS-a poručio da nije doneo konačnu odluku i da je i dalje spreman da brani gol ‘delfina’.

– Ta odluka se ne nalazi kod mene. Ne osećam se umornim i zasićenim, prepustio bih to selektoru, zna se ko se pita, izjavio je Mitrović.

Docek Olimpijskih selekcija na povratku iz Tokyo 2020
Beograd, 10.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dodao je Mitrović i da su vaterpolisti osećali podršku iz Srbije tokom turnira u Japanu.

– Sve dane koje smo proveli u Tokiju, osetili smo energiju da dolazi iz Srbije. Jednostavno, bila nam je potrebna potvrda koliko je ta energija snažna i dobili smo je sinoć na balkonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter