0
Košarka

Kosarka KK Partizan-Izborna Skupstina Nikola Pekovic President of KK Partizan Beograd, 08.09.2015. foto:Starsportphoto©

POGLEDAJTE KAKO PEKOVIĆ SRBUJE: Predsednik KS Crne Gore napravio šou, zapevao i oduševio sve prisutne! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.21 u 12:49

Očigledno obožava našu zemlju.

Aktuelni predsednik KS Crne Gore i nekadašnji košarkaš Partizana Nikola Peković, snimljen je na slavlju ispod jedne šatre. Nije poznato kada je ovaj snimak nastao, ali je sigurno da će uzburkati strasti u regionu.

Evo braće koja smiju, srpski barjak da razviju. Molio se, postio na vodi, nema brata dok majka ne rodi, pevao je Peković.

Peković je svoju karijeru izgradio u Srbiji, u ekipi Partizana, da bi potom otišao u grčki Panatinaikos kod Željka Obradovića. Nakon toga, nastupao je i u NBA ligi za ekipu Minesote gde je proveo čak 7 godina. Igračku karijeru je zbog povreda morao ranije da završi, ali je ostao u košarci.

Nikola Pekovic, Euroleague basketball game Partizan – Maccabi Electra in Belgrade, Serbia, Thursday December 01, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic)

Prvo je postao predsednik KK Partizan, gde nakon njegovog dolaska nije produžen ugovor sa Duškom Vujoševićem. Ekipu je preuzeo Petar Božić, klub se nalazio u lošoj finansijskoj situaciji, ali je Peković uspeo da vrati deo dugovanja. Klub je napustio u junu 2017. godine, a na mesto predsednika KS Crne Gore imenovan je u aprilu 2020.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter