3
Evrokupovi

Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ONI SU TU I KADA NE IDE: Delije podržale igrače na aerodromu nakon poraza od Šerifa! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.21 u 08:12

Igrači Zvezde su dobili veliku podršku od navijača!

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć u Tiraspolju izgubili od ekipe Šerifa rezultatim 1:0 i tako ispali iz borbe za Ligu šampiona. Crvenu zvezdu će u dvomeču za grupnu fazu Lige Evrope čekati ekipa Kluža.

Međutim uprkos porazu, Delije su u kasne sate došle na aerodrom kako bi dočekale igrače i pružili im podršku za nastavak dalje borbe u ovoj sezoni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

3 Komentara

  1. Hahaha komedija brate. Sendvichari placenici poslani od terze kriminalca i velikog vozda da obmanjuju svet kao sve je ok, i idemo dalje. Gde? Pa ugradjivanje,foliranje, varanje i zidanje a sve to sa kockastom glavudzom na celu tima i igrachinama tipa mlitavi ivanic, nespremni katai, i ko zna kako su zalutali sledeci u zvezdu panjkov, gobelja,krsticic, gajic, rodic, krstovic, falko , dioni a da tvorzine sheme su to, ugradjivanje . Ma begaj bre, masha da ima za letovanje rendz rovera

    0
    0
    Odgovori
  2. A za mesec dana, kud koj mili moj, opšta bežanija svih noćašnjih „prijatelja“ , sa „N. Tesle“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter