0
Domaći fudbal

FOTO: TV PRVA/Screenshot

ONA JE OSTALA U ŠOKU: Saničanin u jutarnjem programu poklonio dres voditeljki, evo šta je ona uradila! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.21 u 20:56

Lep gest fudbalera Partizana.

Sutra od 21 čas, fudbaleri Partizana igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ruskog Sočija. Podsetimo, u prvoj utakmici, koja se igrala u Rusiji, rezultat je bio 1:1.

Za plasman u plej-of novoformiranog takmičenja, crno-beli će igrati na svom stadionu, a izabranicima Aleksandra Stanojevića je bilo kakav trijumf potreban za prolaz dalje.

Povodom toga, fudbaleri Partizana Siniša Saničanin i Marko Milovanović gostovali su u Jutarnjem programu na televiziji ‘Prva’. Nakon razgovora, defanzivac crno-belih je voditeljki priredio jedno iznenađenje. Naime, Saničanin je prekinuo njenu odjavu kako bi joj poklonio crno-beli dres.

FOTO: TV Prva/Screenshot

– Sada će ljudi pomisliti da vas isključivo zovem, zato što dobijam poklone u okviru Jutarnjeg programa. Pa, vidite vi ovo – dres Partizana. Ja bih sada ovako da završimo – rekla je Marijana Tabaković, a onda je obukla dres na oduševljenje dvojice fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter