0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Tražimo sreću u Superkupu, ali verujemo i u Engleze!

Objavljeno: 11.08.21 u 11:00

Liga kup traje još danas zašto to ne iskoristiti? U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Nottingham – Bradford City

Notingem Forest je dve lige iznad Bredforda i želeće silno da upišu prvu pobedu u sezoni. Naročito je tako nakon poraza na otvaranju protiv Koventrija i to iz 2 u 1 jer su vodili na poluvremenu. Bredford je remizirao u Eksiteru, a inače su jedan od favorita za promociju. Ovde im to neće pomoći.

Predlog: 1&D2+ (1,91)

20.45 Burton – Oxford Utd

Sve što želimo da igramo na ove timove su golovi. Džimi Flojd haselbajnk koji vodi Barton i Karl Robinson koji vodi Oksford igraju napadački fudbal i još ako promešaju timove i bude mlađih igrača ovo dolazi u prvom poluvremenu.

Predlog: UG3+ (1,84)

20.45 Coventry – Northampton

Koventri je najbolje pokazao koliko znači fudbal sa navijačima. Gubili su od Foresta i kada su postigli jedan gol navijači su ih jednostavno nosili do drugog i pobedili su na inerciju. Konačno su se vratili u svoj grad, na svoj stadion i uz prosečnu posetu preko 20.000 gledalaca biće ih teško dobiti kući. Naročito ako ste dve lige ispod kao Nortempton.

Predlog: 1 (1,67)

21.00 Chelsea – Villarreal

Superkup odavno nema neki značaj, ako je ikada uopšte i imao. Ipak, Čelsi je veliki favorit u ovom duelu i ne sumnjamo da će pokupiti ovaj pehar. Unai Emeri je već od Čelsija gubio finale Evropa lige kao menadžer Arsenala. Neće se ni sada bolje provesti.

Predlog: 1 (1,79)

UKUPNA KVOTA: 10,51 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4946418

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter