1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA, SLEDI BORBA ZA LIGU EVROPE: Evo kada Zvezda igra protiv Kluža, prvi meč je u Beogradu!

Objavljeno: 11.08.21 u 11:46

Bila je to dobra prilika.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u plej-of za Ligu šampiona, pošto su u Moldaviji poraženi od Šerifa rezulatom 1:0. Samim tim, neće doći ni do susreta između šampiona Srbije i Hrvatske, ali crveno-bele sada očekuje borba za drugo po snazi takmičenje u Evropi.

Rival u plej-ofu za Ligu Evrope biće im rumunski Kluž koji je poražen u dvomeču sa Jang Bojsom. U Rumuniji je bilo 1:1, dok su Švajcarci na svom terenu pokazali klasu i slavili sa 3:1. Prva utakmica između Crvene zvezde i Kluža igraće se 19. avgusta, a crveno-beli će imati dosta vremena za odmor.

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, pošto je ponovo odložen meč između Radnika i Zvezde, izabranici Dejana Stankovića će imati i više nego dovoljno vremena da se pripreme za ovaj duel. U prilog im ide i činjenica da se utakmica igra u Beogradu, pa sada neće gubiti vreme na put u Rumuniju.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda nema ekipu za Ligu sampiona.Tek sad se vidi koliko je Fakcineli bio veliki centarfor,ovako Pavkova nema a Krstovic ne zna ni sto ni gdje igra a o sutiranju na gol to je naucna fantastika.Inacedobro je rekao tamo neki iz Partizanovih beba „ovo danas su nabildovani trkaci koji sa loptom ne znaju nista,a o sutiranju na gol da ne prica“.Mozda je vrijeme da se nasi treneri vrate treniranju sa loptom,driblingu sutiranju nabacivanju lopte igranju u trokutu prema napred igri sa dva centarfora u formaciji 4-4-2 i da lijevo bude lijevo a desno desno bar kad su krila u pitanju.Zamislite danas Djajica da igra na desnom krilu a ne na lijevom prirodnom jer je to neka smlata smislila a debili prihvatili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter