1
Evrokupovi

Milan Gajic Aleksandar Dragovic Nikola Krstovic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NALAZI SE U NEZGODNOJ SITUACIJI: Ukoliko ispadne od Zvezde, trener Kluža će morati da spakuje kofere!

Objavljeno: 11.08.21 u 19:57

Ni u rumunskoj ekipi ‘ne cvetaju ruže’.

Juče su i Crvena zvezda i Kluž ispali iz trke za Ligu šampiona, tako da će ova dva kluba igrati u plej-ofu za Ligu Evrope.

Trenutno nije baš idealna situacija u rumunskom klubu, kako prenose tamošnji mediji, šef stručnog štaba Kluža Marius Sumudika dobiće otkaz ukoliko njegov tim ne savlada šampiona Srbije. Ukupnim rezultatom 4:2 je Jang Bojs eliminisao Kluž u trećem kolu kvalifikacija za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi, tako da će dvomeč sa Crvenom zvezdom biće poslednja prilika da Sumudika ostane na klupi rumunske ekipe.

Sumudika u svom ugovoru ima klauzulu da se odrekne obeštećenja ukoliko se Kluž ne plasira u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Podsetimo, prva utakmica pomenuta dva tima u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je sledećeg utorka od 21 čas.

0
0

1 Komentara

  1. Da igraju protiv Bajerna sigurno da nebi pretio otkazom , ali protiv raspale ekipe iz Srbije treba da mu uruči otkaz ako izgubi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter