0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

MESI-EFEKAT NA DELU: Argentinac nije ni istrčao na teren, a PSŽ već profitira!

Objavljeno: 11.08.21 u 23:28

O ovom transferu će se još dugo pričati…

Paris Sen Žermen će morati 40 miliona evra da izdvoji za godišnju plati Lionela Mesija, ali mnogi predviđaju da će im se to i te kako isplatiti.

Naime, prema pisanjima francuskih medija samom pojavom nagađanja oko Mesijevog dolaska, PSŽ je dobio preko milion novih pratilaca na Instagramu, ali to nije jedina benefit.

U Parizu je nastala prava ludnica zbog njevog dresa. Za 30 minuta onlajn prodaje nestali su svi plavi, domaći dresovi sa brojem 30, a u rekordnom roku od 20 minuta nestala je i gostujuća bela varijanta dresa. Svi oni koji nisu mogli na taj način da kupe dres, morali su da stanu u dugačak red, za kupovinu istog.

Cena dresa u zvaničnoj radnji je 108 evra, a bilo je onih koji su došli na ideju da odmah profitiraju i iskoriste činjenicu da su Mesijevi dresovi ‘planuli’. Pojedinci, koji su se uspeli ‘dočepati’ dresa sada ga prodaju po rekordnim cenama koje dosežu iznose od nekoliko hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter