0
Košarka

FOTO: Mega Basket

MEGA DOPUTOVALA NA BAHAME: Izabranike Vladimira Jovanovića očekuju dve utakmice protiv Indijane!

Objavljeno: 11.08.21 u 18:32

Treći boravak Mege na egzotičnoj destinaciji!

Košarkaši Mega Basketa su doputovali na Bahame gde će odigrati dve utakmice sa legendarnom NCAA ekipom „Indiana Hoosiers“.

Prva utakmica će se igrati u noći između 13. i 14. avgusta od 1:30 časova posle ponoći po našem vremenu, dok je druga utakmica zakazana za 15. avgust od 19 časova po našem vremenu. Obe utakmice će biti odigrane u Atlantis Rizortu na Rajskom ostrvu na Bahamima.

Ovo je već treći boravak ekipe Mege na ovoj egzotičnoj destinaciji pošto su na Bahamima 2018. godine odigrali utakmicu protiv Kentakija dok su 2019. godine igrali dve utakmice protiv ekipe Teksas Teka.

Trener Mega Basketa Vladimir Jovanović je na put poveo sledećih 12 igrača: Dejšon Smit, Nikola Kočović, Luka Paunović, Luka Bogavac, Nikola Đurišić, Malkolm Kazalon, Luka Cerovina, Nikola Jović, Matej Rudan, Boriša Simanić, Karlo Matković i Mladen Vujić.

Protivnik Mege će biti ekipa Univerziteta Indijana koji je petostruki šampion NCAA, kao i poslednja ekipa koja je osvojila titulu bez poraza u sezoni, što im je pošlo za rukom 1976. godine. Na klupi Indijane se nalazi Majk Vudson koji je pored mesta pomoćnog trenera u nekoliko NBA ekipa, bio i glavni trener Atlante u periodu od 2004. do 2010. godine, kao i prvi trener Njujork Niksa od 2012. do 2014. godine.

FOTO: Mega Basket

Posle dugotrajnog puta i po sletanju na Bahame, igrači su dva sata boravili na plaži kako bi se oporavili na suncu i u slanoj vodi. Nakon toga je usledio kratak trening strečinga i mišićne aktivacije kako bi ekipa u što boljem fokusu dočekala sutrašnji dan i odradila trening kvalitetno.

Sutradan ekipu Mege očekuju i prvi treninzi u hali „Imperial Ballroom“ u okviru Atlantis Rizorta, gde će biti odigrane i obe utakmice sa Indijanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter