0
Fudbal

fudbal, Super liga Srbije, 35.kolo, Cukaricki vs Vozdovac Milorad Mazic Beograd, 05.05.2018. foto Marko Djokovic/STARSPORT

MAŽIĆ, ĐURĐEVIĆ I RISTIĆ ODRŽALI OBUKU NA KIPRU: Testirali su VAR sistem na stadionu Omonije!

Objavljeno: 11.08.21 u 12:19

Uspešan seminar na Kipru.

Nekada najbolji srpski sudija, a sada čelnik sudijske organizacije na Kipru Milorad Mažić je zajedno sa svojim saradnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem održao seminar o upotrebi VAR tehnologije. U okviru obuke, takmičili su se mladi U19 timovi PAEEK-a i Akritasa.

Obuka se održala na pomoćnim terenima stadiona na kome je Zvezda prošle godine igrala protiv Omonije. Sigurno je da Mažić svoje bogato iskustvo može da prenese na kiparske sudije i tako zajedno sa svojim nekadašnjim pomoćnicima na terenu, unapredi tamošnje arbitre. Slike sa seminara možete pogledati OVDE!

Fudbal Super League Season 2018-2019
OFK Backa v Partizan
Sudija referee Milorad Mazic
Backa Palanka, 16.02.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Suđenje na Kipru prethodnih godina, bilo je ogroman problem, klubovi su se stalno žalili, pa su čelnici takmičenja odlučili da angažuju Milorada Mažića. On će zajedno sa Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem sigurno uticati na podizanje kvaliteta, ali i spuštanje tenzija između klubova i arbitara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter