0
Domaći fudbal

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 FK Crvena Zvezda v Radnicki Nis Milos Degenek (R) and Kristijan Zivkovic (L) Beograd, 05.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KRISTIJAN ŽIVKOVIĆ ZA HOTSPORT: Imam dve ponude iz inostranstva, ali još uvek nisam ništa odlučio!

Objavljeno: 11.08.21 u 14:32

Završio je epizodu u Nišu.

Doskorašnji fudbaler Radničkog Kristijan Živković, trenutno je slobodan igrač. Svoju karijeru je počeo u Vojvodini, da bi nakon pozajmica u Čelarevu i GFK Jagodini obukao dres Mladog Radnika, a potom i Radničkog iz Niša. Živković koji igra na poziciji krila, za HotSport je govorio o planovima za nastavak karijere.

Angažman u Radničkom je gotov, kakvi su ti planovi za nastavak karijere?

SŽ: Ugovor sa Radničkim je istekao, ali nije došlo do produžetka saradnje. Želeo bih sada da promenim sredinu. Trenutno imam nekoliko ponuda, dve su iz inostranstva, ali još uvek nisam ništa odlučio.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Radnicki Nis v Partizan
Lazar Pavlovic (R) and Kristijan Zivkovic
Nis, 26.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Da li trenutno treniraš i kako se spremaš za novi klub?

SŽ: Trenutno treniram individualno u Požarevcu. Do sada nisam imao problema sa povredama i nadam se da će tako i ostati.

Nastupao si i za mlađe reprezentativne kategorije, za selekciju U18 i U19. Koliko ti je to značilo u karijeri?

SŽ: Igrao sam kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Irskoj. Selektor je bio Miloš Velebit i nosim lepe uspomene iz reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter