0
Tenis

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Srdjan Djokovic father otac Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ OTKRIO DETALJE SUSRETA SA ZELENAŠEM: Kaže mi da mi je kamata veća jer žurim, kući sam razlupao sve živo!

Objavljeno: 11.08.21 u 10:53

Morao je da se snalazi.

Otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, je u podkastu ‘Biznis priče’ progovorio o susretu sa zelenašem. Naime, pošto im je direktor TK Partizan 10 dana pred odlazak na juniorski Grend slem saopštio da ne može da obezbedi sredstva za put, Srđan je morao da se snađe.

Prvi njegov odlazak u Ameriku zajedno sa mnom na juniorski Grend slem… Meni je obećao tadašnji predsednik teniskog kluba Partizan da će da pokrije moje i njegove troškove za Ameriku. Međutim, 10 dana pred put mi je rekao da ne može to da uradi i da se snađemo. Pošto sam rezervisao karte morao sam sutra da ih uplatim, inače bi propao avans koji sam već dao. Sa drugom sam otišao kod zelenaša, počeo je Srđan Đoković.

Srdjan Djodje Djokovic Dijana Novak Djokovic celebrates victory at Roland Garros with family and friends in front of his restaurant „Novak“ in Belgrade Serbia, 14.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

Potom je otkrio kako je tekao razgovor sa zelenašem, istakavši da mu je on dao veću kamatu samo jer se žuri. Takođe, dodao je i da je nakon toga došao kući, ušao u kupatilo i polupao sve živo.

Treba mi 5.000 dolara na dva meseca, rekao je Srđan, na šta mu je zelenaš odgovorio:

Vidi, kod mene je kamata 12 odsto mesečno ali za tebe je 15 odsto jer žuriš.

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Srdjan Djokovic play a tennis
Beograd, 22.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Gledao sam ga nekoliko sekundi i rekao da nema problema. Uzeo sam pare, došao sam kući, zaključao se u kupatilo i razlupao unutra sve živo. Na to sam pristao jer je trebalo za mog sina i njegovu karijeru. Da je trebalo za mene za moj život ne bi mogli da me maknu od njega jer bi mu popio svu krv iz žila, zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter