0
Fudbal

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates his hat-trick during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

DA LI DOLAZAK MESIJA ZNAČI ODLAZAK MBAPEA: Prvi čovek PSŽ-a otklonio sve dileme!

Objavljeno: 11.08.21 u 15:52

Deluje da sjajni napadač ostaje u PSŽ-u i naredne sezone!

Dolazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen oduševio je navijače ovog kluba, ali ipak nisu u potpunosti spokojni zbog toga što Kilijan Mbape i dalje odbija da potpiše novi ugovor.

Francuskom fudbaleru saradnja sa Parižanima ističe narednog leta, pa postoji bojazan da bi brzonogi igrač mogao da napusti ekipu potpuno besplatno.

Ipak, oglasio se i prvi čovek PSŽ-a na ovu temu i to baš prilikom promocije Lea Mesija.

Svi na svetu su zabrinuti za budućnost Kilijana Mbapea. On je igrač Pari Sen Žermena. Kilijan želi da pobeđuje, takmičar je. Javno je rekao da ne želi da napusti tim i nema sumnji – Kilijan ostaje! Smatram da imamo veoma kompetetivan tim, nema drugog izbora za Kilijana osim da ostane – kazao je Al Kelaifi na današnjoj konferenciji za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter