0
olimpijske igre

Docek Olimpijskih selekcija na povratku iz Tokyo 2020 Beograd, 10.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZLATNI VATERPOLISTI STIGLI U BEOGRAD: Zapevali, rasplakali selektora i poslali Srbiji jaku poruku! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.21 u 10:15

Neki se opraštaju od reprezentacije.

Vaterpolisti Srbije su jutros stigli u Beograd sa zlatnim medaljama osvojenim na Olimpijskim igrama u Tokiju. Bio je ovo poslednji put da gledamo zlatnu generaciju, koja će se teško ponovo pojaviti.

Pre svega, hvala na ovako divnom dočeku. Morao bih da ispravim vas i sve koji su pomenuli, ja sam samo jedan od ovih momaka, jedan od trinaestorice veličanstvenih. Velika je privilegija biti deo ove ekipe, a onda biti i kapiten na kraju najlepšeg, a za neke od nas i poslednjeg plesa. Hvala ovom čoveku (Saviću) što je verovao u nas, što nas je trpeo i što je potajno plakao i molio se da se sve ovo završi kao što se završilo, počeo je Filipović i dodao:

– Vredelo je svakog sekunda, minuta, maltretiranja, utakmica i onoga što je van bazena, što verovatno nikada nećete saznati. Siguran sam da smo sada učinili ponosnom već celu naciju, naše najmilije, familije i prijatelje. Mnogo žrtve stoji iza ovoga, ali kada se ovako završi sve dobije neki viši smisao. Hvala Srbijo i ovo je za vas.

FOTO: STARSPORT

Jaku poruku poslao je i Stefan Mitrović koji je otpevao ‘A sad adio’, a videli smo i suze na licu selektora Dejana Savića.

Ne zanimaju me vaša pitanja. Sve što ću da kažem, staviću tačku na I. Svi ovde, zajedno sa novinarima da me pratite. “Jednom odleteće ptice, ulice naše ostaće bez sunca. Čovek ispratiće ženu, dugo na vetru on stajaće sam… A sad adio, a sad adio, i ko zna gde, i ko zna kad”, rekao je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter