1
Boks

FOTO: PR TIGER TEAM

VELJKO RAŽNATOVIĆ ODLOŽIO MEČ, NIKAKO DA SE SASTANE SA FINCEM: Pukao mu je mišić, pogledajte nalaz lekara! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.21 u 11:03

Ukoliko se oporavi do septembra, Veljko će do kraja godine imati rejting meč i borbu za titulu WBC omladinskog prvaka sveta u Beogradu.

Meč Veljka Ražnatovića (24), najboljeg srpskog kruzeraša, protiv Finca Samija Enboma (33) morao je ponovo da bude odložen. Razlog: ruptura mišića desne ruke srpskog borca!

FOTO: PR TIGER TEAM

Ovo je drugi put da se odlaže dugo očekivani duel sa sjajnim bokserom iz Lahtija (19 pobeda, sedam poraza). Prvo zbog korone u Minhenu 15. maja, a sada je zbog povrede otkazan i megdan zakazan za 15. avgust u Jagodini.

Ražnatović se povredio u meču Superlige u kojem je slavio protiv iskusnog Milutina Stankovića na Marakani, ali zbog toga nije mogao da nastupi za BK Sombor u revanšu i majstorici za šampiona Srbije protiv Crvene zvezde (Sombor osvojio titulu). Pokušavao je u međuvremenu da sanira povredu, ali lekari ipak savetuju dalje mirovanje.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI:
Mečeva 10
Pobeda 10
Pobeda nokautom 7

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter