1
Košarka

FOTO: Twitter/printscreen

UGOVOR KARIJERE ZA DONČIĆA: Biće najplaćeniji košarkaš u istoriji!

Objavljeno: 10.08.21 u 12:06

Dončić produžio ugovor na pet godina. 

Dalasu je izuzetno važno da imaju Slovenca u timu, jedan je od najboljih igrača lige, ali i sveta. Oko njega može da se sastavi tim koji bi napao titulu u NBA.

Znajući šta sve Dončić može da pruži, čelnici Dalasa su mu ponudili ugovor koji se ne odbija. U pitanju je ugovor od 207.000.000 dolara za narednih pet godina, tačnije 4+1, a ugovor stupa na snagu od sezone 2022/2023.

Posle potpisanog ugovora Dončić se zahvalio svima koji su bili uz njega.

„Danas mi se ostvario san. Košarka mi je dala toliko mnogo i odvela me na toliko neverovatnih mesta. Oduševljen sam što nastavljam sa Dalasom i zahvalan sam na podršci koju imam od navijača“, izjavio je Slovenac.

Sa ovim ugovorom i većim prihodima moći će više da ulaže u svoju fondaciju.

„Zajedno sa novim ugovorom, srećan sam i što mogu da objavim da ću se još više angažovati oko moje fondacije, koja je neprofitna međunarodna organizacija koja ima za cilj da pomaže mojoj Sloveniji, mestima koja su mi bitna, kao i zajednicama u severnom Teksasu„, rekao je Luka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter