0
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

TRENER ŠERIFA ISTAKAO DA NJEGOV TIM IDE NA POBEDU: Nismo vežbali penale, to je nezahvalno!

Objavljeno: 10.08.21 u 09:21

Očekuje dobru utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 19 časova odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa moldavskim Šerifom. Prvi susret u Beogradu, završio se bez pobednika, pa će se putnik za plej-of biti poznat nakon duela u Tiraspolju. Pred utakmicu koja sledi, trener Šerifa je dao do znanja da njegov tim ide na pobedu.

U odličnom smo raspoloženju. Rekao bih čak – borbenom! Sačekajmo do utakmice. Lično, očekujem dobru utakmicu od mojih igrača. Teško je u ovom trenutku reći kako će se stvari odvijati kada krene utakmica. Ali, jedna stvar je sigurna – naš cilje jda pobedimo u svakoj utakmici, počeo je Vernidub.

Potom su ga novinari pitali da li su vežbali penale na treningu, na šta je Vernidub imao negativan odgovor. Istakao je da će se o jedanaestercima razmišljati ako se dođe do njih i da je nezahvalno vežbati ih.

Biću iskren – nismo vežbali penale. Sve što treba je da izađemo na teren i igramo našu igru. O penalima ćemo razmišljati ako dođe do njih. Trenirati penale je nezahvalna stvar, jer jedno je šutirati ih na treningum, a nešto sasvim drugo na utakmici. Sve što treba je pravi pristup – izbor igrača koji su mentalno najspremniji za penale, zaključio je trener Šerifa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter