0
Evropske lige

FOTO: Instagram/antonelaroccuzzo

STIGAO JE, GOTOVO JE: Leo Mesi je u Parizu, presvukao se u avionu i majicom oduševio navijače! /FOTO/

Objavljeno: 10.08.21 u 16:41

Saga je gotova!

Lionel Mesi zvanično će postati novi fudbaler Pari Sen Žermena, sa kojim će potpisati dvogodišnji ugovor, uz mogućnost dodatka još jedne, vredan 35 miliona evra neto po sezoni. On će danas obaviti sve formalnosti, dok je zvanična promocija zakazana za sutra.

Zbog toga je od ranog jutra u Parizu euforija, a kako i ne bi bila, kada u ‘grad svetlosti’ stiže jedan od najboljih igrača svih vremena i sigurno najveći koji je nosio dres kluba sa ‘Parka prinčeva’.

Mesi je danas uz velike mere obezbeđenja, zajedno sa porodicom, suprugom Antonelom Rokuzo, troje dece i ocem Horheom, koji mu je ujedno i menadžer napustio porodični dom u Barseloni i stigao u Pariz.

FOTO: Instagram/antonelaroccuzzo

Vreme tokom leta je iskoristio da se presvuče, pa je u Pariz stigao u klupskoj majici PSŽ-a, kojom je oduševio okupljene navijače ispred aerdroma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Zvanično predstavljanje će sačekati do srede uveče kada će se Pari Sen Žermen na ‘Ajfelovom tornju’ pohvaliti Mesijevim dolaskom.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1425089647303184386

 

U međuvremenu se i PSŽ ‘misterioznom’ objavom oglasio i potvrdio njegov dolazak, nova fudbalska era može da počne…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter