0
Evropske lige

Fudbal, .Reprezentacija Srbije, dolazak na pripreme.Radosav Petrovic, left.Belgrade, 09.11.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRBIN IMA NOVI KLUB: Raća Petrović napustio Almeriju, ali ne i Španiju!

Objavljeno: 10.08.21 u 18:46

Nekadašnji fudbaler Partizana ima novi klub.

Srpski internacionalac Radosav Petrović promenio je klub, pošto je potpisao ugovor sa Saraogosom, objavio je španski tim.

Nakon dve sezone u Almeriji, Petrović je napustio taj klub, ali ne i Španiju, a sa novim timom potpisao je ugovor na dve godine.

Bivši reprezentativac Srbije je u dresu Almerije upisao 59 takmičarskih nastupa i postigao je jedan pogodak, dok je za reprezentaciju Srbije upisao je 44 nastupa i postigao dva gola, a pre šest godina se povukao iz državnog tima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real Zaragoza (@realzaragoza)

Karijeru je počeo u Jedinstvu iz Uba, potom je igrao u Radničkom iz Obrenovca, iz kojeg je 2008. godine stigao u Partizan. U crno-belom dresu je stekao potpunu afirmaciju, osvojio je tri vezane superligaške titule, pre nego što je otišao Blekburn Rovers. Tamo je proveo godinu dana, pa je onda tri sezone nastupao za Genčlerbirligi, pa Dinamo iz Kijeva, sa kojim je osvojio titulu, Sporting iz Lisabona, Rio Ave, sve do dolaska u Španiju.

Petrović je treće pojačanje ‘blankiljosa’, posle Frana Gameza, koji je stigao iz Majorke i pozajmljenog igrača Alavesa Borhe Sainca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter