0
Evrokupovi

Uros Kabic Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PODRŠKA ZA VOJVODINU SA SVIH STRANA: Veliki duel ih očekuje u četvrtak!

Objavljeno: 10.08.21 u 12:59

Odbojkaši klub Vojvodina poželeo sreću fudbalerima.

Novosađane očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Austriji protiv LASK-a. Težak posao ih čeka pošto imaju gol zaostatka, ali olakšavajuća okolnost je to što više ne važi gol u gostima.

Povodom predstojeće utakmice Odbojkaški klub Vojvodina poslao je poruku podrške fudbalerima Vojvodine.

„Dragi sportski prijatelji, Nestrpljivo, zajedno sa vama, iščekujemo revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, koju vaš tim igra u četvrtak u Austriji protiv LASK-a. Iskreno se radujemo novoj međunarodnoj utakmici fudbalskog predstavnika velike porodice sportskog društva Vojvodina. Navijamo svim srcem i priželjkujemo Vošinu pobedu i prolaz dalje, a time i nastavak evropske priče, koju novosadski sport bez sumnje zaslužuje“, stoji u saopšetnju odbojkaškog kluba.

Zatim se oglasio i predsednik OK „Vojvodina„.

„Želim fudbalskom klubu Vojvodina puno sreće u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv austrijskog LASK-a. Siguran sam da Vojvodina ima potreban kvalitet da odgovori zahtevima ovog meča i plasira se u naredno kolo, na sreću svih nas koji Vojvodinu volimo. Iskreno bih voleo da Vojvodina igra ofanzivno sa Kabićem, Simićem i Mrkaićem i od prve sekunde meča diktira tempo i nadmoćno dođe do velikog trijumfa. Glavu gore i ponosno u napad! Srećno!“, napisao je Dragoljub Zbiljić.

Utakmica LASK-Vojvodina odigraće se u četvrtak od 21 čas na stadionu Verterse u Klagenfurtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter