0
Evropske lige

Veljko Paunovic FIFA U-20 World Cup New Zealand 2015, Novi Zeland Svetsko prvenstvo U20, Serbian National Football team Fudbal Reprezentacija Srbije, Mladi Docek, Beograd, Srbija, Jun 22. 2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POČINJE BORBA ZA SRPSKE TRENERE U ENGLESKOJ: Paunović i Jokanović kreću po trofej!

Objavljeno: 10.08.21 u 14:44

Srpski treneri ovog utorka kreću u pohod na Liga kup.

Slaviša Jokanović sa svojim Šefild junajtedom dočekaće Karlajl junajted na Bramal Lejnu u prvoj utakmici Liga kupa večeras od 20:45. Popularne Oštrice su se ove godine vratile u Čempionšip posle šokantnog izadanja u prošlosezonskoj kampanji Premijer lige. Važe za jedne od glavnih favorita da se odmah vrate u najelitniju englesku ligu, međutim sezona nije počela kako treba pošto su poraženi od Birmingema(1:0).

„Ovo je odlična prilika za neke igrače koji nisu igrali protiv Birmingema i one kojima je potrebno još minuta da uđu u formu. Dolazi nam u pravom trenutku. Pokušaćemo da kroz duel sa Karlajlom podignemo samopouzdanje za meč koji nas očekuje za vikend. Igrači pristupaju Liga kupu kao još jednoj utakmici, učestvujemo u tom takmičenju i želimo da ga osvojimo“, rekao je Jokanović.

Pored Jokanovića napad na Liga kup kreće i Veljko Paunović. Njegov Reding nije imao sreće na žrebu pa će tako ugostiti večeras od 21h jednog od glavnih favorita za ulazak u Premijer ligu-Svonsi. Oba tima su izgubila svoje prve utakmice u novoj sezoni, Reding od Stouka sa 3:2, a Svonsi od Blekburna 2:1.

„Neću sigurno da stavljam našeg ekonoma na klupu. Imamo to što imamo, srećan sam što mogu da radim sa ovim momcima, ali jasno je da moramo da se pojačamo. Činjenica je da nam povrede kroje tim, znamo šta nam je činiti“- izjavio je Paunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter