0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Tipujemo na Zvezdu, ali i na Engleze!

Objavljeno: 10.08.21 u 11:00

Kvalifikacije za Ligu šamiona i engleski Liga kup obećavaju zabavu. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

19.00 Sheriff Tiraspol – Crvena Zvezda

Nema smisla tipovati ništa drugačije nego da naš šampion prođe dalje. Videli smo da su igrači Zvezde kvalitetniji ali možda nisu baš bili tim u prvom meču. Nije pomogao ni crveni karton Kange. Sada sa 11 na 11 Beograđani su ponovo favoriti.

Predlog: 2 (2,02)

20.30 Young Boys – CFR Cluj

Kluž je pokazao mnoge nedostatke u ovim kvalifikacijama za LŠ i to u svakoj rundi. Jang Bojs je klub koji napreduje iz godine u godinu i po kvoti vidite koliko su favoriti u odnosu na Rumune. Remi 1-1 iz prvog meča je dobar rezultat za Švajcarce i sada im treba pobeda na domaćem terenu.

Predlog: 1 (1,57)

20.45 Ipswich – Newport County

Liga iznad i ozbiljna pojačanja ovoga leta dovode Ipsvič u ulogu velikog favorita, po nama većeg i nego što kvota govori. Naročito zbog kiksa u prvom kolu Traktor bojsi bi mogli biti željni pobede još više. Jedan od najsigurnijih kečeva kola po nama.

Predlog: 1 (1,81)

20.45 Stevenage – Luton

Luton je čak dve lige iznad Stivenidža, a start sezone nisu mogli imati bolji pobedom nad Piterborom 3-0 ubedljivo. Stivenidž je takođe dobio na startu, Berou sa 1-0, ali nivo kvaliteta ne mogu da nadoknade u ovom meču pa čak i da Luton igra bez dosta prvotimaca. Najveća dvojka ovog kola.

Predlog: 2 (1,73)

UKUPNA KVOTA: 9,93 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 6817104

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter