0
Domaći fudbal

Bibras Natcho Sochi - Partizan Soci DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: STARSPORT

NATHO OPREZAN PRED REVANŠ SA SOČIJEM: Oni su na našem nivou, moramo da pokažemo karakter i prođemo!

Objavljeno: 10.08.21 u 09:58

U dobroj je formi.

Fudbaleri Partizana su pobedom nad Novim Pazarom nastavili sa sjajnim igrama na startu ove sezone. Jedan od golova je postigao i Izraelac Bibras Natho, koji je nakon meča istakao da su crno-beli ispunili cilj.

Znamo da prethodnih nekoliko godina Partizan nije uspevao da pobedi Novi Pazar, ali mi smo došli sa našim ciljem, znali smo šta želimo da postignemo u ovoj utakmici. Srećan sam što smo ispunili ono što smo zamislili i pobedili ih uz 4 data gola. Sada moramo da nastavimo, počeo je Natho.

Potom se jedan od najboljih fudbalera Partizana osvrnuo i na revanš susret sa ruskim Sočijem. Prvi duel, završen je rezultatom 1:1, a evidentno je bilo da je Partizan oštećen, jer su protivnici dobili nepostojeći penal. Sada će se stvari dosta promeniti jer se odlučujuća utakmica igra u Beogradu.

Potpuno je drugačije jer je evropsko takmičenje. Tim protiv koga igramo je na našem nivou. I oni idu na pobedu, ali mi igramo kod kuće. Moramo da pokažemo karakter, da pokažemo koji je naš nivo i kako igramo i, naravno, da pobedimo i prođemo u sledeću rundu, zaključio je Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter