1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HLADAN TUŠ ZA CRVENO-BELE: Neverica u Tiraspolju, Zvezda primila gol u najgorem mogućem trenutku! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.21 u 19:52

Od 19 časova, Crvena zvezda i Šerif igraju revanš meč u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, prvi meč koji je odigran u glavnom gradu Srbije pre sedam dana završen je nerešenim rezultatom – 1:1. Pobednik ovog dvomeča će u plej-of rundi sastaće se sa pobednikom iz revanša Legija – Dinamo Zagreb, gde je prva utakmica završena sa takođe 1:1.

Izabranici Dejana Stankovića stvorili su veliku šansu već u 3. minutu. Katai je nakon jedne majstorije izborio korner, uputio je sjajan centaršut na Miloša Degeneka, koji je glavom poslao loptu malo pored stative Šerifa.

FOTO: STARSPORT

Jedan od motivisanijih u redovima crveno-belih jeste Filipo Falko. Od samog početka meča vidi se da je raspoložen za igru, u 7. minutu je ‘nanizao’ nekoliko igrača domaćih, ali je njegov šut izblokiran.

Prva prava prilika za moldavski klub viđena je u 14. minutu, kada je Dulanto nakon prekida ostao usamljen na drugoj stativi, gađao je glavom od zemju – ali nije bio precizan.

FOTO: STARSPORT

Fudbaler od koga se najviše očekuje jeste Aleksandar Katai. U 25. minutu ‘Magiko’ je prvi put šutnuo ka domaćem golu, udaljenost je bila poprilično velika, a lopta je otišla daleko od leve stative.

Za veoma kratki vrmeneski period, glavni arbitar meča je žuti karton izvadio čak četiri puta, i to svaki put za igrače Šerifa. Najpre je Kolovos dobio karton zbog starta na Srniću, a potom i Kristijano, a na kraju i Žulijen i Kastanjeda, koji je prigovarao sudiji.

U drugom minutu nadoknade vremena Šerif je došao do vođstva. Nakon jednog centaršuta, Armolede je bio najviši u skoku i sjajnim udarcem glavom je uspeo da matira Milana Borjana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Doktora pod hitno sklanjaj u diplomatiju, gde interpol nema domašaj inače, će da ga uzme Anči u vladu, za rukovodioca izgradnje nacionalnih stadiona za rome,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter