0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

HAOS U POLJSKOJ ZBOG NAVIJAČA DINAMA: Pojavili se snimci prebijenih huligana, policija pod dugim cevima opkolila ‘Bed blu bojse’! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.21 u 17:22

Scene kakve su prošlog ponedeljka viđene u Zagrebu, identične su zabeležene sinoć u Varšavi.

Naime, grupa navijača Legije je pred meč u hrvatskoj prestonici napadnuta od strane ‘Bed blu bojsa’, pa su sada prstalice poljskog tima iskoristile priliku da se osvete, iako najvaterniji navijači Dinama nisu u tom momentu bili u gradu.

Poljaci su bili naoštreni da se revanširaju, pa je njih 40-ak, prema pisanju hrvatskih medija, napalo nekoliko državljana Hrvatske, na koje su naleteli. Nije poznato da li su to navijači ili ne, ali svakako najvaternije pristalice stižu pravo na utakmicu, njih oko 200.

Poljski mediji su, sa druge strane, izvestili da su ultrasi Legije prebili dvojicu navijača Dinama, policija je brzo reagovala i spasila ih težih batina, a u međuvremenu se pojavio video na kojem su, navodno, upravo pretučeni Hrvati. Na video snimku su prikazana dva dezorijentisana mušarkca koja se otežano kreću, a u opsi je navedeno „prebijeni navijači Dinama na bulevaru u Varšavi“.

I tu nije kraj, najvaterniji navijači Dinama su ušli u Poljsku, ali je pitanje da li će stići do stadiona. Autobus u kojima se nalaze je prešao granicu i uputio se ka Varšavi, ali je zaustavljen na 70 kilometara od ulaza u grad. Policajci pod punim naoružanjem za sada drže navijače Dinama na tom mestu i razmatraju da li uopšte da ih puste do grada, u kom je zbog neverovatno visokih mera bezbednosti, još dve hiljade njihovih kolega po ulicama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Správce3 (@hooligans_cz)

Podsetimo, utakmica u Varšavi počinje u 21 sat, rezultat iz Zagreba je 1:1, a bolji iz okršaja će na megdan Zvzedi ili Šerifu. Takođe, očekuje se pun stadion, jer je do danas prodato gotovo svih 30 hiljada karata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Správce3 (@hooligans_cz)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter