0
olimpijske igre

FOTO: STARSPORT

GRČKA ŽALI ZA ZLATOM: Vlahopulos „Video sam strah u njihovim očima“!

Objavljeno: 10.08.21 u 15:48

Vaterpolisti Grčke govorili su o celokupnom takmičenju na OI, a posebno o finalu.

Ceo svet se poklonio vaterpolistima Srbije u nedelju kada su ovi odbranili zlato na Olimpijskim igrama. Grčki vaterpolisti ne mogu da se pomire sa tim da nisu uspeli da pobede u finalu.

Najbolji vaterpolista Grčke ubeđen je da su imali prednost pobedili bi.

“Razočarani smo, ne zbog toga što nismo uzeli zlato, već zato što u finalu nismo igrali ni izbliza kao u prethodnim mečevima na turniru. Sve do samog kraja igrali smo odbranu gotovo savršeno, a onda smo u finalu dozvolili da primimo 13 golova. Iskreno, video sam strah u očima srpskih vaterpolista koji se oslikavao po načinu na koji su slavili gol za 12:10. Da smo uspeli da povedemo u nekom momentu – sigurno bismo ih srušili“, izjavio je Vlahopulos.

Ipak njegov kolega iz reprezentacije smatra da je Srbija trijumfovala sasvim zasluženo.

“Nismo imali isti intenzitet u odbrani tokom finala. Bilo je već nakupljenog umora. Hteli smo da uzmemo zlato, igrali smo finale i jurili smo zlato. Ali nismo bili dobri u odbrani. Srbija je jednostavno imala više rešenja. Nisu bezveze na vrhu toliko godina“, rekao je Jenidunijas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter