0
AdmiralBet ABA Liga

Zoran Savic (L) Zeljko Obradovic (C) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EVO KADA PARTIZAN KREĆE SA PRODAJOM SEZONSKIH KARATA: Ovde su svi detalji, izašlo se u susret najvernijima!

Objavljeno: 10.08.21 u 11:28

Najvernije očekuju pogodnosti.

U sredu, 11. avgusta 2021. putem servisa Ticketline počinje prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice koje će Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2021/22. Crno-beli u sezonu ulaze sa najvišim ambicijama, ali i silno pojačani za povratak publike u dvorane. Čuveni huk sa tribina, ona dodatna vrednost tima Partizana koja je kroz istoriju kluba često donosila prevagu u odlučujućim bitkama, ponovo će se čuti pod svodovima Štark Arene i hale „Aleksandar Nikolić“. Ponovo će crno-beli biti kompletni, snažniji za podršku koja ne prestaje već 76 godina, uz pomoć koje su pred Partizanom padali i najjači!

FOTO: KK Partizan

Dom košarkaša Partizana NIS, ponovo će biti Štark Arena. Ipak, usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj dvorani na Balkanu, određeni broj utakmica će crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog toga će svaka ulaznica kupljena za sezonu u Štark Areni imati svoj najpribližniji mogući ekvivalent u hali „Aleksandar Nikolić“ što će kroz numeraciju biti jasno naznačeno na poleđini kartice! Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid 19, u prodaji će se naći ORGANIČEN BROJ ULAZNICA! Stoga požurite i na vreme obezbedite svoje mesto na utakmicama Partizana!

FOTO: KK Partizan

TERMINI PRODAJE:

Prodaja sezonskih ulaznica počinje od srede, 11.08. u 10 časova. Karte će se prodavati u poslovnici Ticketline-a (TC Merkator, Novi Beograd. Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parkinga) kao i putem sajta www.ticketline.rs

Sve informacije, navijači Partizana mogu dobiti i putem telefona 011 20 30 570.

Prvi će do karata doći vlasnici kartica „Vera i vernost“ – ljudi koji su u sezoni 2020/21 dali podršku Partizanu i avansno platili rezervaciju svojih mesta za trenutak kada se omogući povratak u dvorane. Njima će na raspolaganju biti mogućnost kupovine ulaznice za mesta koja su kupovinom kartica „Vera i vernost“ rezervisali ili zamena za neka od mesta koja nisu zauzeta u drugim sektorima.

FOTO: KK Partizan – ŠTARK ARENA

Uz odbijanje već uloženog novca od cene sezonske karte, vlasnici kartica „Vera i vernost“ ostvaruju i 5% popusta u odnosu na istaknutu cenu. Potom će pravo preče kupovine ulaznica imati vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20. Tek nakon toga, od 23. avgusta, stara mesta se više neće čuvati i preostali kontigent ulaznica će biti pušten u slobodnu prodaju.

Prodaja će se odvijati u sledećim terminima:

Od 11.08. do 14.08. – EKSKLUZIVNA PRODAJA ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“

Od 16.08. do 21.08. – EKSKLUZIVNA PRODAJA ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“ I VLASNIKE SEZONSKIH KARATA ZA SEZONU 2019/20

Od 23.08. – SLOBODNA PRODAJA ZA SVE uz otvaranje online prodaje na sajtu www.ticketline.rs koja će od tada biti dostupna 24 sata dnevno.

FOTO: KK Partizan – HALA ALEKSANDAR NIKOLIĆ

DO SEZONSKE KARTE PO CENI VEĆ OD 15.000 DINARA:

Pune cene ulaznica, na koju će vlasnici kartica „Vera i vernost“ uz obračunavanje uplaćenog novca imati već opisani popust iznose:

Tribina, Nivo 200: 15.000 dinara

Standard 2: 24.000 dinara

Standard 1: 32.000 dinara

Superior: 52,000 dinara

Premium: 58.000 dinara

Ulaznice za mesta pored terena (Kategorije Court Seat i Top Fan – sa strane koša do klupe Partizana) i lože (Sky Box) prodaju se na upit. Kao i u slučaju ostalih kategorija, po istim kriterijumima i terminima prodaje, prednosti imaju vlasnici kartica „Vera i vernost“ a potom i vlasnici starih sezonskih ulaznica.

Sezonske ulaznice ne važe za prijateljske utakmice.

Prvu utakmicu na domaćem terenu, crno-beli će odigrati za vikend 08.10. – 11.10. protiv ekipe Studentskog centra. Prethodno, Partizan NIS će odigrati dve utakmice na gostujućem terenu, protiv Zadra i Splita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter