0
Evroliga

Jaka Blazic Nate Walters Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda Baskonia Srbija Beograd 4.11.2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DA LI SE TO SPREMA NOVI POVRATAK U ZVEZDU: Radonjić ga želi u timu, Grci potvrdili interesovanje!

Objavljeno: 10.08.21 u 09:41

Još je bolji nego tada.

Kao što je to slučaj sa Partizanom, ni Crvena zvezda još uvek nije kompletirala svoj tim za narednu sezonu. Već nekoliko nedelja, spominju se određena imena poput Stefana Jovića i Stefana Markovića, ali do realizacije za sada nije došlo. Ipak, iz Grčke stižu vesti da su crveno-beli zainteresovani za Nejta Voltersa.

Amerikanac je u Zvezdi nastupao u sezoni 2016/17, kada je takođe Dejan Radonjić bio trener. On je u Evroligi za oko 15 minuta na terenu beležio 7.1 poen, 2.2 asistencije i 2.1 skok u proseku. Najbolji meč odigrao je protiv Žalgirisa, u kome je kasnije i nastupao.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 23: Nate Walter (R) of Crvena Zvezda in action against Austin Daye (L) of Galatasaray during the 2016/2017 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 23 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Galatasaray Odeabank Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on February 23, 2017 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Osim u Litvaniji, Volters je u međuvremenu bio i u filijali Jute, kao i u Makabiju. Proteklu sezonu proveo je u Uniksu koji je plasmanom u finale Evrokupa uspeo da obezbedi Evroligu naredne sezone. Ugovor sa ruskim klubom je istekao, pa bi Volters u Zvezdu mogao da dođe kao slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter