0
olimpijske igre

FOTO: Youtube/Screenshot

VELIKA TRAGEDIJA POGODILA SVETSKI SPORT: Iznenadna smrt olimpijke – pre nekoliko dana je ostavila čudnu poruku na Instagramu!

Objavljeno: 09.08.21 u 20:25

Ogromna tuga.

Biciklistkinja Olivija Podmor preminula je danas u 25. godini. Ona je bila jedna od učesnica Olimpijskih igara u Riju 2016. godine.

Povodom njene smrti oglasio se i Biciklistički savez Novog Zelanda koji je izrazio ogromnu tugu.

– Olivija je neko koga smo svi voleli i poštovali. U ovom teškom trenutku želimo da ponudimo pomoć i podršku svim našim članovima, posebno onima koji su sa Olivijom bili bliski. Olivijina porodica je u našim mislima i molimo medije da poštuju njihovu privatnost.

Ona je neposredno pre smrti imala emotivnu poruku na Instagramu, koja je zatim uklonjena.

– Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi, ali je u isto vreme i veliko mučenje. Velika borba, sa puno radosti. Osećaj kada pobedite ne može da se poredi ni sa čim. Međutim, kada izgubite, kada niste odabrani, kada se ne kvalifikujete ili kada se povredite. Ili, kada ne ispunite očekivanja društva, poput toga da nemate kuću, brak, decu. Sve to zato što ste sve dali sportu je takođe osećaj kao nijedan drugi – napisala je Olivija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter