0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC NASTAVLJA SA SJAJNIM PARTIJAMA: Pobeda nad ‘Meraklijama’!

Objavljeno: 09.08.21 u 21:29

Nastavlja TSC da ‘gazi’ sve pred sobom!

Ekipa TSC-a gotovala je na ‘Čairu’, gde ih je dočekao niški Radnički u okviru četvrtog kola Superlige Srbije. Tim iz Bačke Topole odneo je nova pobedu i sa nova tri boda zadržao perfektan učinak nakon četiri odigrana kola.

Radnički Niš 1:2 TSC

Prednost Krstajićevom timu doneo je Đuro Zec golom u 31. minutu utakmice.. Do kraja prvog poluvremena više nije viđeno pogodaka, pa se na odmor otišlo minimalnom prednošću gostiju. Duplirao je prednost Saša Tomanović u 63. minutu, a konačnih 1:2 postavio je Petar Ristić u 72. minutu utakmice.

Radnički sledeće kolo gostuje ekipi Čukaričkog, dok će fudbaleri TSC-a na svom terenu dočekati kragujevački Radnički.

‘Prvo poluvreme je bilo odlično, kontrolisali smo igru. U drugom smo zasluženo poveli, mogli da damo još neki pogodak, ali primili smo jeftin gol. Dobili smo veliki Radnički. Čestitam momcima. Moramo ići dalje. Milina je biti na ovom mestu. Bitno nam je da igramo od utakmice do utakmice i da nemamo kompleks višeg cilja.’ – rekao je Krstajić nakon meča.

‘Čestitam obema ekipama na fer i dinamičnoj igri. Propustili smo šansu u prvom poluvremenu. U drugom smo izašli hrabro, ugrožavali ih i imali šanse koje nismo iskoristili. Česitatam TSC-u na zasluženoj pobedi. Imali smo dve dobre prilike na kraju, ali to je fudbal.’ – reči su šefa stručnog štaba tima iz Niša – Stankovića.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter