0
Košarka

NBA basketball star Kevin Durant during European championship group B basketball match between Germany and Spain on 10. September 2015 in Berlin, Germany (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SVE JE GOTOVO: Poznato gde će Kevin Durent nastaviti karijeru!

Objavljeno: 09.08.21 u 11:10

Američki košarkaš Kevin Durent ostaje član Bruklin Netsa potvrdio je njujorški klub.

 Durent je produžio ugovor i tokom naredne četiri godine zaradiće čak 198 miliona dolara, a sada su i Bruklin Netsi ozvaničili to na društvenim mrežama.

– Vrlo smo srećni što smo produžili ugovor sa Kevinom Durentom, jer nas sve zajedno čeka blistava budućnost– rekao je Šon Marks, generalni menadžer Bruklin Netsa.

Durent je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a na takmičenju je uspeo da se probiju do prvog mesta na listi najboljih strelaca u istoriji SAD-a na olimpijskim turnirima

On je u karijeru nastupao za Oklahoma Tanderse, Golden Stejt Voriorse sa kojima je dva puta osvojio NBA ligu I Bruklin za koji trenutno nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter