1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ ‘PUCA’ OD OPTIMIZMA: Trener crveno-belih veruje u prolaz, otkrio zbog čeka Pavkov nije doputovao u Moldaviju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.21 u 19:20

Šef stručnog štaba crveno-belih veruje u njegove igrače.

Ekipa srpskog šampiona doputovala je u Tiraspolj, gde će u utorak od 19 časova igrati revanš utakmicu sa Šerifom, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strateg Crvene zvezde Dejan Stanković ističe da ukoliko njegovi igrači žele da se plasiraju u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, moraju da odigraju utakmicu kao što su igrali protiv Kairata u Beogradu.

El Fardou Ben Nabouhane Superliga Srbije Crvena Zvedza – Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

– Svaka je najvažnija utakmica. Svaka sledeća je takva. Znamo šta nam nosi i donosi ova, klubu i navijačima. Fudbal je čudna igra, neka bude odnos kao protiv Kairata. Sve ide u rok službe. Ako bude kao protiv Kairata, a ubeđen sam da će biti, imamo velike šanse da prođemo.

Mnoge zanima zbog čega Milan Pavkov nije doputovao u Moldaviju.

– Pavkov je trenirao samo jedan dan i zbog toga nije doputovao – objasnio Stanković.

Trener crveno-belih ističe da su njegovi igrači spremni i za penale.

Spremni smo i za 90, 120 minuta i penale. Lepa lutrija su penali, potrebna je hladna glava i veliko srce. Ništa drugo – zaključio je šef stručnog štaba srpskog šampiona.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter