0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SPREMNI SU ZA SUTRA: Stanković sa svojim igračima ‘osetio’ teren u Tiraspolju, o atmosferi na treningu ne treba mnogo pričati! (FOTO)

Objavljeno: 09.08.21 u 21:00

Crveno-bela ekspedicija je odradila poslednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Ekipa srpskog šampiona sastaće se sutra sa Šerifom iz Tiraspolja u okviru drugog meča trećeg kola kvalifikacija za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi.

Podsetimo, pre sedam dana, rezultat u Beogradu je bio 1:1, a ove dve ekipe na teren će izaći sutra u 19 časova. Lepa vest je to da su izabranici Dejana Stankovića u dobrom raspoloženju, što možemo da vidimo na slikama sa današnjeg treninga.

FOTO: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je sa svojim igračima ‘osetio’ teren na kojem će Zvezda sutra odigrati najvažniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone.

Interesantan podatak je da je stadionski kompleks u Tiraspolju vredan 200 miliona evra, što je još jedan od podatak koji govori o ulaganjima u ovaj klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter