0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JUNE 23: Serbian professional basketball player Nikola Jokic of the Denver Nuggets seen at the stables area after the race at Beogradski hipodrom on June 23, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ŠOKANTAN SNIMAK NIKOLE JOKIĆA: Tetura se i posrće dok se vraća iz noćnog provoda! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.21 u 09:58

Snimak Jokića koji će izazvati pravu buru u javnosti

Nikola Jokić je nakon završetka sezone u NBA ligi odlučio da uzme odmor od košarke na kraće vreme i tom odlukom je preskočio nastup za reprezentaciju ovog leta. On se odmara u rodnom Somboru, a sada se pojavio i snimak Nikole Jokića u noćnom provodu.

Kamera je zabeležila MVP-a NBA lige kako šeta ulicom,posrće i tetura se. Snimak se pojavio odmah nakon završetka Olimpijskih igara, a Nikola se i juče u toku dana našao u fokusu nakon izjave Dušana Mandića „Hoće neko na vaterpolo“ čime je aludirao upravo na Jokića.

 

Jokić je nakon povratka iz Amerike dao izjavu za medije gde je objasnio zbog čega neće nastupati za reprezentaciju.

„Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka“, rekao je srpski košarkaš.

Reprezentacija je kasnije doživela neuspeh na kvalifikacionom turniru u Beogradu i zbog toga nije učestvovala na Olimpijskim igrama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter