0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cukaricki El Fardou Ben Nabouhane (L) and Luka Stojanovic Beograd, 15.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠAH MAT U DVA POTEZA: Bivši igrač Čukaričkog dao dva gola za šest minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.21 u 09:12

Sjajna partija Luke Stojanovića

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović stigao je u MLS kada je buknula pandemija Korona virusa te nije imao dovoljno prilike da se pokaže u dresu Čikago Fajera. Ipak, ove sezone je situacija potpuno drugačija.

Luka je najbolji strelac ekipe sa pet golova, a posebno se istakao na meču protiv Njujork Red Bula koju je njegova ekipa dobila rezultatom 2:1 (2:0). Stojanović je postigao oba pogotka na meču.

Stojanović je obeležio početak utakmice s obzirom na to da je mrežu Njujorka tresao u 2. i 8. minutu, a posebno se ističe taj prvi pogodak koji je u njegovom stilu – jak i precizan udarac sa distance.

Podsetimo, pre nego što je na zimu 2020. otišao u MLS, Stojanović je na meču između Crvene zvezde i Čukaričkog dao gol Milanu Borjanu sa pola terena i taj pogodaj je ujedno proglašen i za najbolji u sezoni 2019/20.

Stojanović je, inače, dete Partizana, ali nikada nije igrao za prvi tim. Karijeru je gradio kroz Sporting iz Lisabona, Apolon, Muskron i Antverpen, pre nego što je u Čuki ponovo oživeo karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter