0
Fudbal

Dusan Vlahovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PAO DOGOVOR: Vlahović i sledeće sezone u Seriji A!

Objavljeno: 09.08.21 u 11:30

Čini se da ovog leta neće menjati sredinu

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nalazi se u fokusu zbog odličnih partija prethodne sezone i veliki broj klubova se tokom ovog leta raspitivalo za njegovu slobodu, Ipak, kako italijanski mediji navode  Vlahović i Fiorentina su se dogovorili oko nastavka saradnje i novog ugovora i jedino što preostaje da utanače je visina otkupne klauzule.

Vlahović je minule sezone postigao 21 gol te je „Viola“ morala brzo da deluje kako bi uspela da osigura produžetak saradnje, Ono što se pominje u medijima je informacija da će mu plata biti znantno uvećana i iznositi tri miliona evra po godini, a ugovor u trajanju od tri sezone.

Otkupna klauzula, koja je jedino ostala neutanačena, iznosiće 70 miliona evra, ali je upitno kada će početi da važi. Da li odmah ili po završetku sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter